Portret van Sascha Meyer

In haar kleurrijke huis kon ik maar moeilijk beslissen waar ik mij nou werkelijk op moest focussen. Moest ik een verband laten zien met de inhoud van het boek; Sascha in haar ‘nieuwe armen huiskamer’ waarin de armoede dus juist niet te zien was? Wat ik zag was een hele creatieve ondernemende vrouw, die van niets iets kan maken en dat ook succesvol doet.
Ik werd door dit onderwerp behoorlijk met de neus op de feiten gedrukt, hoe de dingen kunnen lopen. Maar toch werd ik van blij van Sascha.
Een bijzondere ontmoeting was het met de schrijfster van het boek ‘De nieuwe arme’. Ooit had zij een succesvolle carrière als styliste en journaliste, nu eet ze noodgedwongen door omstandigheden  van de voedselbank.
 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *