Billie Alice Fotografie

Billie Alice is een boef in een artiestenpak. Ze berooft taferelen van hun conventionaliteit  -ontbloot het rauwe en stoute- en dompelt ze onder met frisheid en fantasie. De werkelijkheid mag niet verbloemd worden, wel gedramatiseerd, vindt ze. Net als het optreden van een jammende jazzband, valt de uitwerking van haar artisticiteit niet te voorspellen. Zeker is alleen dat de beelden zullen swingen en doen verwonderen.

Marieke Duijsters
Billie Alice is Marieke Duijsters, een professionele en kunstzinnige fotograaf met journalistieke camera-ervaring. Van portret tot reportage, van theaterfotografie tot bedrijfsfotografie. Ze werkt vanuit Utrecht, maar fotografeert op diverse locaties en schikt zich met gemak naar de omstandigheden. Haar aanpak is geduldig en losjes. Haar werkwijze praktisch en intuïtief. Ze is een doelgerichte improvisator. Laat zich ter plekke door alles inspireren wat het doel van het beeld bekrachtigt.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *